הוראות הכנה
מרכיבים
דפי לזניה
פרוסות בטטה מבושלות "אל דנטה"
בצל
פטריות טריות
25-50 גר' חמאה
2 כפות קמח
2 כוסות חלב
שמנת מתוקה לבישול
200 גר' גבינות קשות מגוררות
אבקת מרק
תבלינים
אופן ההכנה
מטגנים בצל ופטריות ומתבלים.
מכינים רוטב בשמל מהחמאה, הקמח, החלב והשמנת. מוסיפים את הגבינות.
שמים שכבת דפי לזניה, מעליה שכבת בטטות, מעל הפטריות עם הבצל, מעל גבינה מגוררת ומעל רוטב כך 3 פעמים. הרוטב צריך לכסות את הדפים של השכבה האחרונה. אופים בתנור 50 ד' מכוסה בנייר כסף. אח"כ מורידים את נייר הכסף ואופים כ- 10 ד' נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון