חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה בשרית עם ירקות מטוגנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון עבר הרבה ניסויים עד שהגיע למתכון מוצלח מאוד והכי חשוב טעים. br המתכון מחולק לשני חלקים. הכנת הלזניה הזאת היא כמו יצירת אומנות והרבה סבלנות אבל שווה את המאמץ.
לזניה בשרית עם ירקות מטוגנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון עבר הרבה ניסויים עד שהגיע למתכון מוצלח מאוד והכי חשוב טעים. br המתכון מחולק לשני חלקים. הכנת הלזניה הזאת היא כמו יצירת אומנות והרבה סבלנות אבל שווה את המאמץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. ½ ק"ג בשר טחון
2.½1 חבילות של עלי לזניה
3. 4 שיני שום כתוש
4. 2 חצילים פרוסים ומטוגנים
5. 3-4 קישואים פרוסים ומטוגנים
6. אורגנו לפי הטעם
7. מלח ופלפל שחור
8. 2 עגבניות חתוכות לקוביות
אופן ההכנה
לתערובת הבשר:
1. לטגן מעט את השום ולהוסיף את הבשר לתערובת אחידה עד לאידוי המים.
2. להוסיף את התבלינים ולערבב.
לרוטב:
1. מטגנים מעט שום ומוסיפים את העגבניות והתבלינים.
2. מבשלים טוב את העגבניות ומוסיפים מים אם צריך.
להכנת הלזניה:
1. יוצקים מעט מהרוטב עגבניות בתבנית פיירקס או אלומיניום גדולה .
2. מסדרים שכבה אחת של עלי לזניה.
3. שוב מעט רוטב עגבניות
4. חצי מתערובת הבשר בשכבה אחידה.
5. שכבה אחידה של חצילים מטוגנים
6. עלי לזניה בשכבה אחידה
7. שוב רוטב עגבניות
8. החצי השני של שכבת הבשר
9. שכבה אחידה של הקישואים המטוגנים
10. עלי לזניה בשכבה אחידה
11. בשכבה האחרונה יוצקים את כל הרוטב שנשאר.
12. לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ולהכניס את התבנית לתנור בחום של 180°c למשך 30-40 דקות.
13. להוריד את הנייר מהתבנית ולאפות עוד כ-¼ שעה עד להזהבת עלי הלזניה.
להקל על המתתקשים: (רוטב, עלי לזניה, בשר, חצילים, עלי לזניה, רוטב, בשר, קישואים, לזניה ורוטב) בהצלחה!!!
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון