חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזנית דלעת/ דלורית/וסלמון/נתחי חזה עוף בגבינת פרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזנית דלעת/ דלורית/וסלמון/נתחי חזה עוף בגבינת פרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 ג"ר דלעת או 2 דלוריות קלופות חתוך לקוביות 2X2 ס"מ
1 קופסת / שקית של פסטה פנה מיני
1 כוס פרמזן מגוררת
100-200ג"ר גבינת פטה מגוררת
300 ג"ר סלמון חתוך 2X2 ס"מ או רצועות חזה עוף
50 ג"ר סלמון מעושן (לא חובה)
1/8 כוס שמן זית
מעט עלי רוזמרין
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
בשמל:
4 כפות חמאה
2-3 כפות קמח
1 מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
1 בצל אדום, חתוך לקוביות דק
קורט אגוז מוסקט מגורר טרי
2 שיני שום קצוץ דק / כתושות
אופן ההכנה
1. בתבנית מסדרים את קוביות הדלעת דלורית ומורחים במעט שמן זית ומכנסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות וקולים את הקוביות עד ריכוך והזהבה עמוקה
2. במחבת עם כף שמן זית מטגנים עד שקיפות את הבצל השום הרוזמרין ואת דג הסלמון
3. בסיר עם מים רותחים וכפית מלח מבשלים את הפסטה כ3/4 מהזמן שרשום על השקית או הקופסא מסננים ומעמידים בצד
4. לבשמל :
בסיר קטן ממיסים את החמאה מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך ערבוב כשתי דקות
מוסיפים מהשמנת המתוקה באיטיות מעט בכל פעם כדי ליצור רוטב שמנת, תוך ערבוב מתמיד.
כאשר הרוטב מסמיך מעט, להוסיף 3/4 כוס פרמזן מגוררת אגוז מוסקט
5. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את קוביות הדלעת הסלמון והפסטה ממליחים כמהה (זיכרו יש גבינת פטה מלוחה ) ומפלפלים ו 100 ג"ר גבינת פטה
מגוררת
6. משמנים תבנית פיירקס במעט שמן זית ומעבירים את תכולת הקערה מעל שופכים את רוטב הבשמל ומחדירים כמהה פנימה מעל מפזרים את יתרת הפרמזן וגבינת הפטה
7. מחממים תנור ל 185 מעלות ומכניסים לאפיה לכ 30 דקות או עד הזהבה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון