הוראות הכנה
מרכיבים
מס לחוח לפי מס הסועדים,
ביצה אחת לכל לחוח
מלח
פלפל שחור
ומי שרוצה לשדרג אז פרוסה אחת של צהובה(לא יותר כי אז זה בורח מהצדדים)
חמאה לטיגון
אופן ההכנה
טורפים ביצה אחת בצלחת עם מלח ומעט פלפל
משמנים מחבת עם חמאה מחממים על אש בינונית
מניחים לחוח במחבת שהצד החום כלפי מטה
שופכים בזהירות את הביצה במרכז הלחוח ומורחים אותו בעזרת כף על כל הלחוח
מי שרוצה צהובה יניח פרוסה בשלמותה במרכז
מחממים מעט ומחכים שתספג הביצה ואז מקפלים לחצי ומוסיפים עוד מעט חמאה למחבת והופכים לצד שני ככה מטגנים אותו מכל צד עד שישחים.
זהו..אפשר לאכול סלט ליד או רסק מעגבניות כמו למלאווח עם חריף...בתאבון
מגיש:
מקור: תימן
שתף את המתכון