חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחוח ביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הפיתות התימניות הדביקות האלו אפשר למצוא בשווקים או להכין לבד יש מתכון באתר
לחוח ביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הפיתות התימניות הדביקות האלו אפשר למצוא בשווקים או להכין לבד יש מתכון באתר
הוראות הכנה
מרכיבים
מס לחוח לפי מס הסועדים,
ביצה אחת לכל לחוח
מלח
פלפל שחור
ומי שרוצה לשדרג אז פרוסה אחת של צהובה(לא יותר כי אז זה בורח מהצדדים)
חמאה לטיגון
אופן ההכנה
טורפים ביצה אחת בצלחת עם מלח ומעט פלפל
משמנים מחבת עם חמאה מחממים על אש בינונית
מניחים לחוח במחבת שהצד החום כלפי מטה
שופכים בזהירות את הביצה במרכז הלחוח ומורחים אותו בעזרת כף על כל הלחוח
מי שרוצה צהובה יניח פרוסה בשלמותה במרכז
מחממים מעט ומחכים שתספג הביצה ואז מקפלים לחצי ומוסיפים עוד מעט חמאה למחבת והופכים לצד שני ככה מטגנים אותו מכל צד עד שישחים.
זהו..אפשר לאכול סלט ליד או רסק מעגבניות כמו למלאווח עם חריף...בתאבון
מגיש: יפית
מקור: תימן
שתף את המתכון