חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם אגוזים מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם אגוזים מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כף אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית סודה לבישול
1 יחידה ביצה
2 כוסות חלב פרה מפוסטר
1/4 כוס שמן
3/4 כוס שקדים
אופן ההכנה
משמנים את התחתית ואת הדפנות של תבנית לחם בגודל 22.5 על 12.5 על 7.5 ס"מ.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפיה, סודת האפיה והמלח.
עושים חור גדול באמצע.
בקערה בינונית מערבבים את הביצה, החלב ואת שמן הבישול.
מוסיפים את תערובת הביצה לתערובת היבשה בפעם אחת (לתוך החור).
בוחשים עד שהתערובת גושית.
מוסיפים את האגוזים.
שמים את העיסה בתבנית שהוכנה.
אופים בחום של 180 מעלות למשך שעה עד שעה ורבע.
מקררים על מדף תיל למשך 10 דקות.
מוציאים את הכיכר , מקררים לגמרי על המדף, עוטפים ומחכים לילה אחד לפני שחותכים.
מגיש: MrShrimps
מקור:
שתף את המתכון