הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קמח שטיבל 2 מנופה היטב
5 כפות סוכר
2 כפות מלח
2 ביצים
2 כפות קונייק
שמרים [ יבשים כולל המשפר]
חצי כוס שמן
2 כוסות מים
אופן ההכנה
ללוש את החומרים לבצק אחיד מניחים על הבצק מגבת להשהות ל30 דקות
לחלק הבצק ל4 ליצור צורה של כיכר לחם להניח בתבנית להתפחה של 20 דקות נוספות
לאפות כ 30 דקות בתנור בחום בינוני
ניתן להוסיף לבצק בזמן הלישה הראשון את התוספות שבהקדמה
בתאבון
מגיש:
מקור: אורה .פ
שתף את המתכון