חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם בניחוח קוקוס ובוטנים קלויים ומתובלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם בוטנים מתובל מדהים ביופיו ובניחוחו
לחם בניחוח קוקוס ובוטנים קלויים ומתובלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם בוטנים מתובל מדהים ביופיו ובניחוחו
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 קופסאות חלב קוקוס
2 כפות דבש
2.5 כפיות שמרים יבשים
2 כוסות בוטנים קלופים
1 כפית אבקת צילי
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית כמון
2.5 כוסות קמח
2.5 כוסות קמח מלא
1 כפית מלח גס
50 ג"ר חמאה
אופן ההכנה
1. בסיר מרתיחים את חלב הקוקוס וממיסים את הדבש בתוכו תוך כדי ערבוב מקררים לחם החדר ומוסיפים את השמרים וממתינים כ 10 דקות
2. על מחבת רחבה קולים את הבוטנים כדקה או 2 עד הזהבה קלה ומוסיפים את אבקת הצילי הפלפל הגרוס, הכמון לעוד כמצית הדקה
3. קוצצים את הבוטנים המתובלים בבלנדר או במעבד מזון עד לרמת משחה.
4.בקערה מערבבים היטב את הקמחים והמלח ויוצרים גומה באמצעיתו ומוסיפים את החמאה המומסת ואת משחת הבוטנים לשים היטב עד שכל הנוזלים נטמעו היטב בבצק
5. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח לשים כ 5 דקות ויוצרים ממנו כדור
6. מעבירים את הכדור לקערה משומנת קלות ומשמנים קלות את הבצק מכסים ומתפיחים כ שעה ומחצה עד להכפלת הנפח.
7. חותכים את הבצק לשניים ולשים כ דקה כל חלק ומעבירים לתבנית משומנת קלות
ומניחים בצד מכוסה כ 45 דקות
8.מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כ 35 - 40 דקות עד הזהבה יפה מוציאים התנור ומשאירים בתבנית כ 10 דקות ואז משחררים מהתבנית ונותנים ללחם להגיע לחם החדר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: https://www.101cookbooks.com/archives/001516.html
שתף את המתכון