הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח לבן
1/2 2 כוסות מים פושרים
1 כף מלח
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות שמן
אופן ההכנה
בקערת לישה של מיקסר עם וו לישה, להוסיף את כל החומרים וללוש עד שמתקבל בצק רך מאד עד דביק (אם יש צורך ,להוסיף מים). לתת לתפוח שעתיים (עד להכפלת הנפח). לחלק לשלושה כדורים. לפזר קמח על מגש אפייה לשים כל כדור בנפרד (מתנפח באפייה) , לפזר קמח מעל הבצק ,להתפיח עוד כחצי שעה. לאפות בחום של 200 מעולות (לחממם את התנור מראש), עד להזהבה של הלחם. טעים בעיקר באותו יום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון