הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
ל 4 מנות
1 ק"ג קמח לבן
1 1/2 כפות מלח
1 כפית סוכר
1 1/2 כפות שמרים יבשים או 30 ג"ר טריים
3 כפות שמן
3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך למגע,
מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה.
2.לשים שוב את הבצק )מומלץ למרוח את השכבה העליונה
בשמן( ומכסים ומניחים לו לתפוח שעה נוספת. יש
לחזור על הפעולה עוד פעם
3.מחלקים את הבצק לארבעה כדורים ולהניחם על
מגש. מומלץ לתת להם צורה מלבנית בעזרת לחיצה קלה
עם האצבעות מאמצע הבצק לצדדיו. מניחים כ 10 דקות. 4. לוקחים כל
כיכרוטובלים בקערת מים ואז להניח על
תבנית
5.מחממים תנור לחום גבוה ל - 200 מעלות
איןצורך לשמן את התבנית ,אופים במשך 20-30 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון