חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם גרוזיני / "לוושי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם גרוזיני - לוושי brאחד הלחמים האהובים עלי קרנצי משהו מבחוץ ורך מבפנים brטעים טעים טעים חבל"ז
לחם גרוזיני / "לוושי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם גרוזיני - לוושי brאחד הלחמים האהובים עלי קרנצי משהו מבחוץ ורך מבפנים brטעים טעים טעים חבל"ז
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
ל 4 מנות
1 ק"ג קמח לבן
1 1/2 כפות מלח
1 כפית סוכר
1 1/2 כפות שמרים יבשים או 30 ג"ר טריים
3 כפות שמן
3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך למגע,
מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה.
2.לשים שוב את הבצק )מומלץ למרוח את השכבה העליונה
בשמן( ומכסים ומניחים לו לתפוח שעה נוספת. יש
לחזור על הפעולה עוד פעם
3.מחלקים את הבצק לארבעה כדורים ולהניחם על
מגש. מומלץ לתת להם צורה מלבנית בעזרת לחיצה קלה
עם האצבעות מאמצע הבצק לצדדיו. מניחים כ 10 דקות. 4. לוקחים כל
כיכרוטובלים בקערת מים ואז להניח על
תבנית
5.מחממים תנור לחום גבוה ל - 200 מעלות
איןצורך לשמן את התבנית ,אופים במשך 20-30 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון