חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם גרמני ממחוז באווריה- מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם כפרי חצי שחור עם חורי ענק בפנים יהאממי פריך ללא לישה וללא שעור עם חורים brגדולים באמצע. brהפלא השביעי וקל מאוד להכנה br
לחם גרמני ממחוז באווריה- מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם כפרי חצי שחור עם חורי ענק בפנים יהאממי פריך ללא לישה וללא שעור עם חורים brגדולים באמצע. brהפלא השביעי וקל מאוד להכנה br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח לבן
2 כוסות קמח שטיבל 5
½1 כפיות מלח
½1 כוסות מים
1 כפית שמרים יבשים
אופן ההכנה
הוראות הכנה
1. מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
2. מוסיפים את המים ולשים ביד עד לקבלת עיסה נוזלית יחסית אך אחידה.
3. מכסים במגבת ומעמידים ל 18 שעות במקום מוצל אך חמים.
4. לאחר 18 שעות מקמחים קרש עבודה ומעבירים אליו את הבצק. נותנים לו לתפוח על הקרש עוד שעתיים.
5. מחממים את התנור ל-250°c (רצוי על טורבו)
6. מעבירים את הבצק הדביק ל- 2 כלי אפיה שרופדו היטב בקמח.
7. מכניסים לתנור ל- 30 דקות ב-250°c.
8. מורידים חום ל 150°c לעוד 15 דקות.
9. מוציאים לאוויר ל ½ שעה לפחות לפני האכילה.
מקור: מאפיות ניו יורק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מאפיה ניו יורקית
שתף את המתכון