חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם כפרי מ3 סוגי קמח - מדהים בטעמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם 3 קמחים כיכרות בעיצוב כפרי וטעם מדהים נסו ותהנו
לחם כפרי מ3 סוגי קמח - מדהים בטעמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם 3 קמחים כיכרות בעיצוב כפרי וטעם מדהים נסו ותהנו
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוס קמח לבן
1 כוס קמח שיפון
2.5 כוסות קמח מלא מחיטה מלאה
3 כפות שמן זית
כף מלח
2 כוסות בערך מים פושרים
30גרם קוביית שמרים.או 2 כפות מלאות שמרים יבשים.
1/2 כוס קוואקר קלוי
אופן ההכנה
1.ממיסים את השמרים במעט מים פושרים . (אם משתמשים ביבשים אין צורך).
2.מנפים את הקמחים ומוסיפים את השמן ,השמרים, המים, מלח, והקווקר ללוש בערך 10
דקות עד לקבלת בצק חלק ורך. (אם יש צורך להוסיף מעט מים או קמח לבן)
3.לתת לבצק לנוח בערך חצי שעה, או 40 דקות, ללוש 2 דקות .לחלק את הבצק לשתיים או
שלוש חלקים.
4.להתחיל לעצב כיכרות. לכסות את הכיכרות ולתת להן התפחה חוזרת הפעם שעה וחצי,
שעתיים.
5.לפני האפיה לחרוץ חריצים,ולפזר מעט קמח וקוואקר במסננת על הכיכרות.
6.לאפות על 180 מעלות בערך 25 דקות או 30 בתנור מחומם מראש בטורבו.
אם רוצים לחם "קריספי" שמים בתוך תבנית מעט מים,לייצירת אדים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אילנית
שתף את המתכון