חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם מטוגן-"פורן פולי"מתכון הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתה ממולאת בחומוס.
לחם מטוגן-"פורן פולי"מתכון הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתה ממולאת בחומוס.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מלא
3-4 כפות שמן או חמאה מוממסת
1/3 כוס מים חמים (או רוויון עם מעט דבש)
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
"פורי "- לחם מטוגן
1. לנפות 2 כוסות קמח מלא לקערה
2. להוסיף 3-4 כפות שמן (או חמאה מומסת - גהי ghee)
3. ללוש בידיים לקבלת גרגרים
4. להוסיף 1/3 כוס מים חמים תוך כדי לישה, לקבלת בצק גמיש, אם דביק - להוסיף קמח, או
קשה - להוסיף מים
5. במקום מים רגילים אפשר להשתמש בתערובת מים/רוויון או במים שהומס בם מעט דבש
6. ללוש לפחות 8 דקות וליצור כדור
7. למרוח בשמן
8. לכסות ולתת לנוח כשעה
9. ללוש פעם נוספת, לחלק את הכדור ל 10-12 כדורי פינג-פונג, ללוש כל אחד בידיים לקבלת
כדור חלק, לכסות שנית לשעה
10. לשטח כל כדור בין כפות הידיים וללוש על משטח מקומח (בקמח רגיל)
11. לטגן אחד אחד במחבת עם שמן עמוק חם
12. לבדיקת חום השמן זורקים לתוכו חתיכת בצק קטנה - אם היא צפה מיד - השמן חם מספיק
13. כאשר ה"פורי" צף - הופכים אותו
14. להפוך שנית לקבלת צבע זהוב-חום משני הצדדים
15. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור:
שתף את המתכון