חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם סודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להגיש עם חמאה
לחם סודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להגיש עם חמאה
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת סודה
כפית מלח
כפית סוכר
1+1/4 כוס ריוויון
אופן ההכנה
מנפים דרך מסננת את הקמח ואבקת הסודה. מוסיפים את המלח, הסוכר והריוויון ומערבבים היטב עד לקבלת בצק ( לא חלק).
מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כדורים. משטיחים את כדור הבצק בעזרת הידיים לצורת פיתה ומניחים במחבת כבדה.
מטגנים כ-12 דקות את הצד הראשון ועוד כ-8 דקות את הצד השני.
מגיש: שרון שני
מקור: צחי בוקששתר
שתף את המתכון