חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם סודה ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם סודה ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם קמח
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה סודה לשתייה
75 גרם צימוקים
4-5 ענפי רוזמרין קצוצים
40 מ"ל ריוויון
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, המלח והסודה לשתייה. מוסיפים את הצימוקים והרוזמרין.
יוצרים גומחה בבצק. שופכים את הריוויון ולשים מהקצוות כלפי פנים עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים את הבצק על משטח מקומח ויוצרים כדורים בגודל הרצוי.
מניחים אותם בקופסאות שימורים ( ניתן להכין כיכר אחד) ויוצרים חריצים X במרכז הבצק ( בחלק העליון שרואים).
אופים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות במשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-200 מעלות וממשיכים לאפות עוד 20 -30 דקות.
מגיש: שרון שני
מקור: צחי בוקששתר
שתף את המתכון