חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם עם שום ואורגנו-קשה לפספס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם עם שום ואורגנו-קשה לפספס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם קמח
50 גרם שמרים טריים, 1 חבילה שמרית (שמרים יבשים)
1 כף אבקת שום
2 כפות אורגנו, יבש
1 כפית מלח
5 כוסות מים, בדר"כ צריך יותר
1 כף מרגרינה, מומסת
לפי הטעם קמח
אופן ההכנה
1.מערבבים היטב את הקמח, השמרים, אבקת השום,האורגנו והמלח.
2. מוסיפים את המים ומעבדים 10 דקות. מכסים במגבת ומניחים לתפוח 40 דקות.
3. מעבדים את הבצק עוד 10 דקות, חוצים את הבצק לשניים ויוצרים 2 ככרות, להניח לעוד 20 דקות מכוסה במגבת.
4.מורחים את הככרות במרגרינה המומסת, בוזקים את מעט הקמח ואופים בתנור מחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות צלסיוס כ-40 דקות.
הבדיקה של גמר אפית הלחם מתבצעת ע"י דפיקה עם האצבע על הכיכר, צריך להישמע רעש חלול
מגיש: MrShrimps
מקור:
שתף את המתכון