חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם (פוקצה) בירה ממולא בפיטריות בר של ארז קומורובסקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם בירה ממולא בפיטריות יער מדהים וטעים
לחם (פוקצה) בירה ממולא בפיטריות בר של ארז קומורובסקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם בירה ממולא בפיטריות יער מדהים וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 קמח דורום
1.5 כף שמרים יבשים
1 כף מלח גס
3 בקבוקי בירה שחורה
1/2 כוס מים
למילוי:
2 בצלים גדולים קצוצים דק
4 פטריות יער גדולות קצוצות עבה
4 פטריות פונטבלו קצוצות עבה
4 פטריות שמפיניון גדולות קצוצות עבה
2 שיני שום כתושות
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית כמון
1/4 כפית מוסקט טחון
1/4 כפית שמן זית+1/4 חבילת חמאה
75 ג"ר גבינת קשקבל מגורדת
לציפוי:
1 ביצה טרופה
50 ג"ר שומשום
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את הקמח דורום והשמרים ומלח גס
2. מוסיפים את הבירה השחורה והמים ולשים כ 10 דקות עד קבלת בצק גמיש
3. יוצרים כ 12 כדורים בגודל כדור טניס מהבצק מכסים ומניחים לשעתיים התפחה
למילוי:
4. במחבת טפלון ממיסים את שמן הזית והחמאה מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות
5. מוסיפים את הפיטריות והתבלינים ומטגנים תוך ערבוב כ 5 דקות ומנקזים נוזלים
מקררים לחם החדר ומוסיפים את גבינת הקשקבל
להרכבה:
6. על משטח מקומח פותחים את הלחם לגודל 20X10 ומניחים את המילוי באמצע לאורכו
מקפלים את הבצק זה על זה וסוגרים שוב מכיוון התפר לצד שני.
7. מורחים בביצה ומעט שומשום מסדרים בתבנית עם נייר אפיה במרחק זה מזה
8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות ל20 דקות עד השחמה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ארז קומורובסקי
שתף את המתכון