הוראות הכנה
מרכיבים
לחם כפרי עגול מרוקן מתוכן פנימי
3 פלפלים אדומים
בצל פרוס דק לטבעות
2 קישואים פרוסים לטבעות
כף חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות ממרח זיתים שחורים [ זיתים שחורים קצוצים דק כתחליף]
עגבניה פרוסה לטבעות
צרור רוקט
200 גרם גבינת קשקבל
200 גרם פטה צאןשליש כוס בזיליקום
אופן ההכנה
קולים את הפלפלים בתנור מקלפים ומנקים זורים מלח שמן זית וכף חומץ
מטגנים קלות את טבעות הבצל ומצננים
מטגנים את הקישואים קלות ומצננים
מורחים את פנים הלחם בממרח זיתים ומסדרים בשכבות את הפלפלים הבצל הרוקט הקשקבל
הקישואים העגבניה גבינת הפטה עלי הבזיליקום
סוגרים את החלק העליון של הלחם סוגרים בניילון ניצמד שתי שכבות
להגשה מסירים את הניילון וחותכים את הלחם לפרוסות מהאמצע
בתאבון
מגיש:
מקור: איגוד הנוקדים
שתף את המתכון