חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם קסטן מקמח מלא יחודי לכריכים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

CASSETTA INTEGRALE - לחם קסטן מקמח מלא br
לחם קסטן מקמח מלא יחודי לכריכים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

CASSETTA INTEGRALE - לחם קסטן מקמח מלא br
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גר קמח מלא
25 גר שמרים טריים
500 גר מים
30 גר מלסה טבעית (אפשרי דבש, דבש תמרים)
2 כפיות מלח
4 כפות שמן זית
2 תבניות רגילות (25X10) עם מכסה - או בלי
אופן ההכנה
1.להמיס את המולסה, והשמרים במים בקערה של המיקסר. להוסיף את השמן ולערבב.
להוסיף מעט מהקמח ואת המלח.
2.לערבל מעט ולהוסיף את כל הקמח כולו. אם יש צורך, להוסיף מעט מים. ללוש בוו קרס לבצק
נוח.
3.להוציא את הבצק למשטח עבודה וללוש בד עוד 8-10 דקות. להעביר לקערה משומנת,
4.לכסות את הבצק ולהתפיח במשך שעתיים. בתום זמן זה, להעביר למשטח עבודה. ללוש את
הבצק חזק , ולחלק לשני חלקים.
5.יוצרים 2 גלילים מהבצק. מניחים את הגלילים בתבניות ומכסים במגבת נקיה להתפחה של
שעה נוספת. הבצק צריך להגיע עד שולי התבנית וכיפתו צריכה לבצבץ מעל שולי התבנית.
6.להעביר לתנור מחומם מראש לחום 180 מעלות ולאפות במשך 30-35 דקות. לא לחרוץ את
הלחם לפני האפיה.
7.מוציאים את הככר מהתבנית ואופים ללא תבנית עוד 5-10 דקות.
לחם מעולה!
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניצה גרי
שתף את המתכון