חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם שיפון..עם קימל..(לא חובה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם שיפון..עם קימל..(לא חובה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח שטיבל לבן רגיל
2 חבילות שמרים טריים
2 כוסות מים, חמים
1/4 כוס סוכר חום
2 כוסות קמח שיפון
1 כף קימל
לפי הטעם
אופן ההכנה
בקערה גדולה מערבבים 2.75 כוסות מהקמח הרגי ואת השמרים.
מוסיפים מים חמים, סוכר חום, שמן וכפית מלח.
מקציפים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד בינונית למשך 30 שניות תוך כדי גירוד צידי הקערה.
מקציפים במהירות גבוהה למשך 3 דקות.
מוסיפים את קמח השיפון, את הקימל וכמה מהקמח שאפשר.
שמים את הבצק על משטח מקומח, לשים את הבצק ומוסיפים קמח עד שהבצק הוא קשיח וגמיש.
הופכים את הבצק לכדור, שמים בקערה משומנת.
מכסים ושמים במקום חם עד שהבצק תופח (בערך שעה).
מועכים את הבצק, שמים על משטח מקומח.
חותכים את הבצק לחתי, מכסים ומשאירים בחוץ ל10 דקות.
משמנים נייר אפיה, מפזרים עליו את קמח התירס.
הופכים כל חצי לכדור, ומשטחים אותו עד שקוטרו בערך 15 סנטימטר.
משמנים שתי תבניות לחם קטנות.
שמים את החצאים, מכסים ושמים במקום חם עד שתופח (30 עד 40 דקות).
אופים בחום של 190 מעלות למשך 35 עד 40 דקות.
מורידים מהתבניות ומקררים.
מגיש: MrShrimps
מקור:
שתף את המתכון