חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם תבלינים ופירות יבשים קל הכנה !!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם תבלינים ופירות יבשים קל הכנה !!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות דבש
2 כפות ברנדי
½1 כוסות מים
¼ כוס שמן
3 כוסות קמח מלא מנופה היטב
¼ כוס אגוזי פקאן גרוסים גס
¼ כוס אגוזי מלך קצוצים גס
¼ כוס אגוזי לוז קצוצים גס
¼ כוס צימוקים לבנים
¼ כוס מישמש יבש קצוץ
½ כוס אננס מסוכר חתוך לריבועים קטנים
5 תמרים חתוכים לקוביות קטנות
1 כף גרידת לימון
1 כף גרידת תפוז
1 כפית סודה לשתיה
½ כפית ציפורן טחון
¼ כפית אגוז מוסקט מגורר או טחון
קורט קינמון
קורט מלח
¼ כפית הל טחון
אופן ההכנה
מחמים את התנור ל-180°c .
מחממים בסיר את הדבש , הברנדי והמים ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ומניחים בצד.
מערבבים בקערה את כל האגוזים והפירות היבשים והתבלינים .
מוסיפים לקערה את הדבש ומערבבים היטב ומניחים בצד ל 10 דקות .
מוסיפים את הקמח, הסודה לשתיה והשמן ומערבבים היטב לבלילה אחידה .
משמנים תבנית כיכר ויוצקים את הבלילה .
אופים בתנור למשך שעה [ עד קיסם יבש ].
מצננים ואוכלים .
בתיאבון
מגיש: עוזרד
מקור: סדנת לחם צרפתית
שתף את המתכון