חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם תירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם קליל לפסח או לרגישים לגלוטן - אוורירי, טעים ובריא.
לחם תירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם קליל לפסח או לרגישים לגלוטן - אוורירי, טעים ובריא.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תירס (לא משנה גס או עדין)
1 כוס קמח מרמולייט
2 כפיות אבקת אפיה
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית סוכר
קורט פלפל שחור גרוס דק
קורט מוסקט טחון
1.5 כוסות יוגורט 3% (לא גביעים)
2 ביצים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים (החלק הירוק בלבד)
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
בקערה אחת מערבבים את הקמחים, אבקת האפיה, הסודה לשתיה, מלח, סוכר, פלפל ומוסקט.
בקערה שניה מערבבים את הביצים והיוגורט.
מוסיפים את תכולת הקערה השניה לקערה עם הקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבצל הירוק והגבינה המגוררת ומערבבים היטב.
שופכים לתבנית אינגליש-קייק מדופנת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 15 דקות. מכניסים קיסם כדי לבדוק שהלחם לא לח בפנים, ומוציאים כשהקיסם לח רק במקצת.
מוציאים, ממתינים מספר דקות שיתקרר, חותכים ומגישים. בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור: עצמי
שתף את המתכון