חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם תירס "ליאולה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתחילת נישואי עשיתי כל מיני נסיונות, ואחד מוצלח היה המתכון הזה, שנלקח מספר כל שהוא.
לחם תירס "ליאולה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתחילת נישואי עשיתי כל מיני נסיונות, ואחד מוצלח היה המתכון הזה, שנלקח מספר כל שהוא.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוס קמח תירס
כוס קמח
1/3 כוס סוכר
כפית מלח
כף אבקת אפייה
2 ביצים
6 כפות חמאה מותכת מצוננת
8 כפות מרגרינה כנ"ל
½1 כוס חלב
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200°c.
לתוך קערה מנפים את קמח התירס והקמח הרגיל, הסוכר, מלח ואבקת אפייה.
טורפים את הביצים, מוסיפים את החמאה והמרגרינה ובוחשים לתוכם את החלב.
מערבבים את החומרים היבשים והרטובים כדקה עד עיסה חלקה.
יוצקים לתבנית מוארכת משומנת ואופים כ- 40 דקות.
מגיש: גן-עדן
מקור: ישן ישן מאיזשהו ספר
שתף את המתכון