הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוס קמח תירס
כוס קמח
1/3 כוס סוכר
כפית מלח
כף אבקת אפייה
2 ביצים
6 כפות חמאה מותכת מצוננת
8 כפות מרגרינה כנ"ל
½1 כוס חלב
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200°c.
לתוך קערה מנפים את קמח התירס והקמח הרגיל, הסוכר, מלח ואבקת אפייה.
טורפים את הביצים, מוסיפים את החמאה והמרגרינה ובוחשים לתוכם את החלב.
מערבבים את החומרים היבשים והרטובים כדקה עד עיסה חלקה.
יוצקים לתבנית מוארכת משומנת ואופים כ- 40 דקות.
מגיש:
מקור: ישן ישן מאיזשהו ספר
שתף את המתכון