חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם תירס ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם תירס הוא לחם בסיסי וטעים ובריא יותר מהלחמים הסטנדרטיים שבמאפיות. brקל ומהיר להכנה ולאפיה. brהלחם שלפנינו הוא לחם בסיסי שניתן להכין אותו בטעמים שונים לפי טעמו האישי של האופה וללא מאמץ כלל. br brהמתכון מתאים ללחם עם פרוסות גדולות ויפות. הנאפה בתבנית סיליקון מלבנית. br brאפו, ותהנו מהטעם והריח הנפלאים. br brבכבוד רב brשלום הלוי .
לחם תירס ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם תירס הוא לחם בסיסי וטעים ובריא יותר מהלחמים הסטנדרטיים שבמאפיות. brקל ומהיר להכנה ולאפיה. brהלחם שלפנינו הוא לחם בסיסי שניתן להכין אותו בטעמים שונים לפי טעמו האישי של האופה וללא מאמץ כלל. br brהמתכון מתאים ללחם עם פרוסות גדולות ויפות. הנאפה בתבנית סיליקון מלבנית. br brאפו, ותהנו מהטעם והריח הנפלאים. br brבכבוד רב brשלום הלוי .
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
2 כוס קמח תירס (לא משנה גס או עדין)
1 כוס קורנפלור
2 שקיות אבקת אפיה
1 כפיות אבקת סודה לשתיה
1 כפית שטוחה מלח
2 כפית סוכר
קורט פלפל שחור גרוס דק
3 גביעי יוגורט טבעי 3%
3 ביצים
תוספות רצויות לפי הטעם הרצוי (ניתן לבחירה אישית ? לא חובה)
קורט מוסקט טחון או ציפורן טחון
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת או גבינה בולגרית/פטה
בצל מטוגן
קימל
קצח
גרדת תפוז או לימון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
בקערה אחת מכניסים את החומרים היבשים ומערבבים היטב .
בקערה שניה מערבבים את החומרים הנוזליים ומערבבים היטב .
מוסיפים את תכולת הקערה השניה לקערה הראשונה ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה נוזלית אחידה.
שופכים לתבנית אינגליש-קייק מדופנת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות , למשך 15-20 דקות עד שהקרום משחים.
מכניסים קיסם כדי לבדוק שהלחם לא לח בפנים, ומוציאים כשהקיסם לח רק במקצת.
מוציאים, ממתינים מספר דקות שיתקרר, חותכים ומגישים. בתיאבון!
התוצאה:
לחם אמיתי עם פרוסות גדולות , אורירי, הלחם טעים מאוד ובריא .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון