לחם תירס הוא לחם בסיסי וטעים ובריא יותר מהלחמים הסטנדרטיים שבמאפיות. brקל ומהיר להכנה ולאפיה. brהלחם שלפנינו הוא לחם בסיסי שניתן להכין אותו בטעמים שונים לפי טעמו האישי של האופה וללא מאמץ כלל. br brהמתכון מתאים ללחם עם פרוסות גדולות ויפות. הנאפה בתבנית סיליקון מלבנית. br brאפו, ותהנו מהטעם והריח הנפלאים. br brבכבוד רב brשלום הלוי .
|
|
לחם תירס הוא לחם בסיסי וטעים ובריא יותר מהלחמים הסטנדרטיים שבמאפיות. brקל ומהיר להכנה ולאפיה. brהלחם שלפנינו הוא לחם בסיסי שניתן להכין אותו בטעמים שונים לפי טעמו האישי של האופה וללא מאמץ כלל. br brהמתכון מתאים ללחם עם פרוסות גדולות ויפות. הנאפה בתבנית סיליקון מלבנית. br brאפו, ותהנו מהטעם והריח הנפלאים. br brבכבוד רב brשלום הלוי .
|
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
2 כוס קמח תירס (לא משנה גס או עדין)
1 כוס קורנפלור
2 שקיות אבקת אפיה
1 כפיות אבקת סודה לשתיה
1 כפית שטוחה מלח
2 כפית סוכר
קורט פלפל שחור גרוס דק
3 גביעי יוגורט טבעי 3%
3 ביצים
תוספות רצויות לפי הטעם הרצוי (ניתן לבחירה אישית ? לא חובה)
קורט מוסקט טחון או ציפורן טחון
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת או גבינה בולגרית/פטה
בצל מטוגן
קימל
קצח
גרדת תפוז או לימון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
בקערה אחת מכניסים את החומרים היבשים ומערבבים היטב .
בקערה שניה מערבבים את החומרים הנוזליים ומערבבים היטב .
מוסיפים את תכולת הקערה השניה לקערה הראשונה ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה נוזלית אחידה.
שופכים לתבנית אינגליש-קייק מדופנת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות , למשך 15-20 דקות עד שהקרום משחים.
מכניסים קיסם כדי לבדוק שהלחם לא לח בפנים, ומוציאים כשהקיסם לח רק במקצת.
מוציאים, ממתינים מספר דקות שיתקרר, חותכים ומגישים. בתיאבון!
התוצאה:
לחם אמיתי עם פרוסות גדולות , אורירי, הלחם טעים מאוד ובריא .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון