הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
1 שקית שמרית
1/2 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח
1 1/2 כוסות מים פושרים
למילוי
1/2 ק"ג בשר טחון עם שומן כבש
1 בצל קצוץ דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס טחינה גולמית
3 שיני שום כתושות
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
3 עגבניות פרוסות דק דק
לקישוט
צנוברים קלויים קלות
אופן ההכנה
בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך וגמיש
מכסים במגבת לחה ומניחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מרדדדים וחותכים עיגולים בגודל של ספל גדול.
על כל עיגול מניחים פרוסת עגבניה.
מכינים את המילוי ע"י ערבוב כל המרכיבים לאחד.
מוסיפים לכל עיגול בצר כף מהמילוי מהדקים מעל העגבניה ומוסיפים צנוברים למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דקות או שהבצק משחים.
מגיש:
מקור: טאק טורו
שתף את המתכון