חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות אטלקיות מתובלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות אטלקיות מתובלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לחמניות איטלקיות מתובלנות
500 ג"ר קמח לחם
250 ג"ר מים
20 ג"ר שמרים טריים
50 ג"ר שמן זית
10 ג"ר מאלט
10 ג"ר מלח
לתיבול:
פטרוזיליה, שום, פלפל חריף טרי קצוץ (או שבבים), מלח ים, מעט פלפל שחור, שמן זית טוב
אופן ההכנה
1. לערבב את כל מצרכי הבצק וליצור בצק. ללוש במשך 8-10 דקות.
2. להניח בקערה במשך 20-30 דקות למנוחה, מכוסה.
3. לחלק את הבצק ל-16 פיסות במשקל של 50 ג? כ"א ? בערך.
4. לגלגל נחשים ארוכים דקים מהבצק. ליצור קשר מבלי למתוח את הבצק.
יש לקשור את הלולאה כך שרק קצהו של שרוך בצק נראית מבעד ללולאה. שארית השרוך או נחש הבצק נחבא מתחת ללולאה.
5. להניח להתפחה עד שיכפיל את נפחו. לחמם תנור לחום 210 מעלות.
6. לאפות בחום 210 מעלות במשך 25 דקות בערך.
בינתיים להכין את התיבול.
לקצוץ דקדקיק פטרוזיליה, שום, פלפל חריף, גרגירי פלפל ולשים בקערה גדולה. להוסיף שמן זית ומלח ים. לערבב ביחד. אם אין פלפל חריף טרי אפשר להחליף בשבבים. הכמויות לפי האהבה האישית.
ברגע שהלחמניות יוצאות מהתנור, להעביר לקערה עם התיבול ולערבב ביחד עד שהתיבול נדבק ללחמניות. לצנן או להגיש חם כנשנוש.
למרוח עליהן אח"כ תערובת של פפריקה ושמן זית או להשאירן חלקות כשהתיבול בפנים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון