הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג קמח
30 גרם סוכר
70 גרם חמאה
250 מ"ל מים
25 גרם שמרים
1 חלמון ביצה
10 גרם מלח
250 גרם בצל פרוס דק
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ומצננים בצד. מערבבים את כל החומרים למעט הבצל לבצק תוך כדי לישה רציפה. מניחים לרבע שעה, מוסיפים את הבצל המטוגן ולשים שוב. מתפיחים שעה וחצי. מחלקים את הבצק לכדורים של מאה גרם. יוצרים מכל כדור גליל קטן. מתפיחים עוד כשעה. מחממים תנור לחום בינוני גבוה (כמאתיים מעלות). מכניסים לתנור החם ומוציאים כעבור עשר עד שתיים עשרה דקות ומצננים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון