חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות בשר, כבד ובצל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות בשר, כבד ובצל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
500 גרם קמח
2 כפיות מלח
¾ כוס שמן
20 גרם שמרים
למילוי
2 בצלים לבנים גדולים
2 כפיות מלח
350 גרם בשר בקר טחון גס (כמו להמבורגר)
150 גרם כבד עוף קצוץ
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
שמים את כל חומרי הבצק בקערה. מערבבים תוך הוספת מעט מים ליצירת בצק חלק ולא דביק. לשים על משטח מקומח או במיקסר עם וו לישה.
מתפיחים שעה, במקום חמים, עם מגבת רטובה מעל (ניתן להכין מראש)
פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים במחבת עד להשחמה.
שמים את הבצל בקערה, מוסיפים את הבשר והכבד. ממליחים ומפלפלים.
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים בקוטר 12 ס"מ.
שמים כף גדושה מילוי במרכז כל עיגול, אוספים את שולי הבצק מעל המילוי, מהדקים ומדביקים בעזרת האצבעות.
שמים את הכדורים הממולאים בתבנית אפייה כשהצד המודבק כלפי מטה, ומשטחים מעט.
מושחים בביצה טרופה ואופים בחום בינוני כחצי שעה, עד שהמאפים שחומים.
ניתן לאפות מראש ולחמם לפני ההגשה.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון