הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג´ מרגרינה
3 חב´ גבינה 250 ג´ כל אחד (או קוטג´ 1 ו - 2 סוגי גבינה שונים)
2 פרוסות גבינה צהובה
מעט גבינה מלוחה (עם יש)
1 ביצה
1 אבקת אפייה
2-3 כוסות קמח
שומשום קלוי
אופן ההכנה
להמיס את המרגרינה במיקרו
להוסיף את כל הגבינות או הקוטג´
הגבינה הצהובה +המלוחה לגרד
הביצה
א. האפייה
והקמח
לערבב מתקבל בצק רך (לא יבש) הגבינה מלכלכת את הידיים
ליצור כדורים לצפות בסומסום הקלוי
ולאפות בתבנית שקעים
מגיש:
מקור: אוסף פרטי
שתף את המתכון