חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות גבינה ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות גבינה ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב´ קמח תופח מאליו (350 גר´)
1 כוס קמח רגיל
200 גר´ מרגרינה בטעם חמאה, בקוביות
1 גביע שמנת חמוצה
150 גר´ גבינת גלעד מגוררת
150 גר´ גבינת פטה מלוחה
50 גר´ גבינת צ´דר צהובה מגוררת
2 בצלים גדולים קצוצים
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל לצבע חום בהיר.
לשים את כל החומרים לבצק חלק, צרים כדור,
עוטפים בניילון ומקררים במקרר לשעה-שעתיים.
מגלגלים כדורים בקוטר 2-3 ס´מ, ומניחים על תבנית משומנת,
במרחק זה מזה.
אופים בחום בינוני כחצי שעה, עד לחום-זהוב.
מקררים כ-10 דק" לפני ההגשה.
מגיש: lee75
מקור: אוסף פרטי
שתף את המתכון