הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב´ קמח תופח מאליו (350 גר´)
1 כוס קמח רגיל
200 גר´ מרגרינה בטעם חמאה, בקוביות
1 גביע שמנת חמוצה
150 גר´ גבינת גלעד מגוררת
150 גר´ גבינת פטה מלוחה
50 גר´ גבינת צ´דר צהובה מגוררת
2 בצלים גדולים קצוצים
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל לצבע חום בהיר.
לשים את כל החומרים לבצק חלק, צרים כדור,
עוטפים בניילון ומקררים במקרר לשעה-שעתיים.
מגלגלים כדורים בקוטר 2-3 ס´מ, ומניחים על תבנית משומנת,
במרחק זה מזה.
אופים בחום בינוני כחצי שעה, עד לחום-זהוב.
מקררים כ-10 דק" לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: אוסף פרטי
שתף את המתכון