חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות מיני (כריות פרג) - נישנוש אולטימטיבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות מיני מעין כריות קריספיות מבחוץ ונימוכות מבפנים
לחמניות מיני (כריות פרג) - נישנוש אולטימטיבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות מיני מעין כריות קריספיות מבחוץ ונימוכות מבפנים
הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג' קמח לחם
250 ג' מים
20 ג' שמרים טריים או כף שטוחה שמרים יבשים
50 ג' שמן זית
10 ג' מלח
3 שיני שום כתושות
2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה דקיק
אופן ההכנה
1.מערבבים את כל מצרכי הבצק ויוצרים בצק. לשים במערבל במשך 8-10 דקות.
2.משאירים בקערה במשך 20-30 דקות למנוחה, מכוסה.
3.יוצרים נחשים עבים וחותכים מהם מקטעים קצרים.
4.מניחים את מקטעי הבצק על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
5.מתפיחים על התבנית, מכוסה, עד שיכפיל נפחו.
6.מפזרים פרג ולהדק מעט בידיים כך שיידבק. לפזר מעט מלח גס על הפרג, לפי הטעם.
7.לאפות כעשר דקות בחום בינוני 180 מעלות, עד שיזהיב מעט.
(המטרה ליצור מאפים רכים (בפנים), תפוחים, וקראנציים בחוץ).
כמו כריות, עם בונוס של פריכות. המאפה לא צריך להגיע לצבע זהוב עמוק, שכן אז יאבד את
רכותו המקורית.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניצנה גרי
שתף את המתכון