הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים רותחים
5 ביצים
½ כוס שמן
מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
יוצקים את השמן על קמח המצה ומערבבים היטב.
מוסיפים מים רותחים, מלח ופלפל.
טורפים היטב את הביצים (צהוב ולבן יחד) במקצף קפיצי או מערבל.
מוסיפים לתערובת של קמח המצה.
יוצרים כדורים בידיים (רטובות מעט) ומניחים במרווחים על תבנית אפיה משומנת, זורים עליהם מעט קמח מצה.
אופים בתנור בינוני עד חם כ- 15-25 דקות עד לקבלת צבע זהבהב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון