חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות מקמח מצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הלחמניות נאפות אצלי בכל שנה ומאוד מומלצות.
לחמניות מקמח מצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הלחמניות נאפות אצלי בכל שנה ומאוד מומלצות.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים רותחים
5 ביצים
½ כוס שמן
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם.
אופן ההכנה
יוצקים את השמן על קמח המצה ומערבבים היטב.
מוסיפים מים רותחים, מלח ופלפל.
טורפים היטב את הביצים (צהוב ולבן יחד) במקצף קפיצי או מערבל.
מוסיפים לתערובת של קמח המצה.
יוצרים כדורים בידיים (רטובות מעט) ומניחים במרווחים על תבנית אפיה משומנת, זורים עליהם מעט קמח מצה.
אופים בתנור בינוני עד חם כ- 15-25 דקות עד לקבלת צבע זהבהב.
מגיש: itayzoro
מקור:
שתף את המתכון