הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג קמח
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים פושרים
חצי כוס חלב
1 כף שמרים 1 כפית מלח
100 גר' מרגרינה מומסת
2 ביצים
ביצה טרופה לזיגוג
אופן ההכנה
לערבב את המים, חלב, כפית מהסוכר ושמרים ולהניח לתסוס.
לערבב את הקמח, סוכר, מרגרינה, ביצים ומלח.
להוסיף תוך ערבוב את תערובת השמרים
ללוש עד לקבלת בצק אחיד וגמיש
להניח במקום חמים לתפיחה במשך שעה
ללוש שוב ולקרוץ לחמניות בגודל הרצוי
להניח את הלחמניות בתבנית משומנת במרחק בין אחת לשנייה.
למרוח על הלחמניות את הביצה הטרופה.
לאפות בחום בינוני כ-25 דקות.
מגיש:
מקור: מעריב
שתף את המתכון