הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
1 כף מלח
50 גרם שמרים טריים "שמרית"או 13 גרם שמרים יבשים
בערך כוס מים פושרים
רבע כוס שמן
1/2 כפית סוכר
1 ק"ג קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
הוראות הכנת הבצק
1. לשים את חומרי הבצק ומתפיחים כשעה וחצי.
2. עם קצת שמן בידיים ללוש את הבצק למעין נקניק
ארוך. לחתוך וליצור מעין לחמניות ארוכות. לשים
מגבת על השיש לסדר הלחמניות ולהניח ל 15 דקות.
3. בסיר טיגו לטגן את הלחמניות בשמן עמוק. .
מספיגים על נייר וממלאים במה שבא לכם
(ראו מתכון סנדוויץ טוניסאי)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון