חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות "פריקסה" מטוגנות נוסח טריפולי למילוי עם כל דבר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמנית פריקסה אחת הלחמניות הטעימות יותר נימוכה יותר br(מעין לחמנית סופגניה) מתאימה מאוד למילוי brכמעט עם כל דבר משדרגת חופשי את הכריכים
לחמניות "פריקסה" מטוגנות נוסח טריפולי למילוי עם כל דבר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמנית פריקסה אחת הלחמניות הטעימות יותר נימוכה יותר br(מעין לחמנית סופגניה) מתאימה מאוד למילוי brכמעט עם כל דבר משדרגת חופשי את הכריכים
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
1 כף מלח
50 גרם שמרים טריים "שמרית"או 13 גרם שמרים יבשים
בערך כוס מים פושרים
רבע כוס שמן
1/2 כפית סוכר
1 ק"ג קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
הוראות הכנת הבצק
1. לשים את חומרי הבצק ומתפיחים כשעה וחצי.
2. עם קצת שמן בידיים ללוש את הבצק למעין נקניק
ארוך. לחתוך וליצור מעין לחמניות ארוכות. לשים
מגבת על השיש לסדר הלחמניות ולהניח ל 15 דקות.
3. בסיר טיגו לטגן את הלחמניות בשמן עמוק. .
מספיגים על נייר וממלאים במה שבא לכם
(ראו מתכון סנדוויץ טוניסאי)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון