הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' קמח לבן
2 כפות מלח
1/2 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
1/2 3 כוסות מים פושרים
לפתיחה :1 מרגרינה רכה
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את חומרי הבצק ומתפיחים עד הכפלת הנפח
2. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים מכל חלק יוצרים כדור ונותנים לנוח 15 דקות.
3.משמנים משטח עבודה, פותחים כדור לעלה דק בעזרת הידיים, מורחים מרגרינה ומגלגלים
כמו רולדה
4.יוצרים שבלול מהרולדה, מניחים בתבנית אפיה ומורחים מעט מרגרינה על השבלול, אפשר
לפזר שומשום.
5.מתפיחים חצי שעה.
6.אופים בתנןר מחומם מראש 150 מעלות עד שמזהיב.
מגיש:
מקור: אלונה
שתף את המתכון