חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמעג'ון טורקי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמעג'ון טורקי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
לבצק:
2 כוסות קמח מנופה
15 גרם שמרים טריים
1 כפית סוכר
1/2 כוס מים ויותר
קורט מלח
4 כפות שמן זית
לבשר:
2 בצלים קטנים קצוצים דק,
3 שיני שום כתושות.
1 פלפל אדום חריף טרי. מנוקה מחרצנים , קצוץ דק.
1 עגבנייה בשלה , קלופה וקצוצה,
300 גרם בשר טלה טחון
3 כפות רסק עגבניות
3 כפות תרכיז רימונים
4 כפות שמן זית
4 כפות פטרוזיליה קצוצה,
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ההכנה
1.מכינים את הבצק, מערבבים בקערת המיקסר את חומרי הבצק ולשים
לבצק חלק ואחיד. אם צריך, מוסיפים קצת מים לבצק. שמים את הבצק בקערה גדולה מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה וחצי.
2.מערבבים יחד את כל שאר החומרים, מלבד שתי כפות של רסק עגבניות, לתערובת אחידה.
3.דוקרים את הבצק באצבעות ולשים אותו עוד דקה אחת. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעיגול גדול ודק. מניחים את עיגולי הבצק על תבניות התנור, מרופדות בנייר אפייה.
4.מחממים את התנור לחום של 200 מעלות
5.מורחים על כל עיגול בצק כף רסק עגבניות, מפזרים שכבה של תערובת הבשר. מטפטפים מעל הכל מעט שמן זית.
6.אופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות עד ששולי הבצק נחרכים מעט.
מגיש: elig
מקור: בית י
שתף את המתכון