הוראות הכנה
מרכיבים
3 אפרסקים מחולקים לרבעים
3 שזיפים טריים מחולקים לרבעים
3 תפוחים פרוסים דק
1 אשכול ענבים
1 כוס תאנים יבשות חתוכות
1/2 כוס תות טרי (לא חובה)
1/2 כוס פטל טרי (לא חובה)
1/2 כוס צימוקים (לא חובה)
1 שקית סוכר וניל
1 מקל קינמון
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
1. בסיר גדול מכניסים את כל המרכיבים וממלאים מים עד כדי כיסוי
2. לאחר רתיחה מנמיכים ללהבה נמוכה
3. מבשלים עד שהפירות מתרככים מעט
4. מעבירים לקערה לקירור
* רוצים שהרוטב יצא סמיך מעט מוסיפים 3 כפות ג'לי בטעמים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון