חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ליקר למון גראס מעולה בעל צבע עינברי מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד הליקרים היותר פשוטים להכנה ריחו מעודן וצבעו בין צהבהב לעינבר סוחט מחמאות
ליקר למון גראס מעולה בעל צבע עינברי מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד הליקרים היותר פשוטים להכנה ריחו מעודן וצבעו בין צהבהב לעינבר סוחט מחמאות
הוראות הכנה
מרכיבים
550 מל' מים מינרליים
4 כפות למון גראס מיובש (ניתן לרכוש בכל חנות תבלינים)
250 גר' סוכר
200 מל' אלכוהול נקי לשתייה 95%
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.בסיר מרתיחים מים מינרליים עם סוכר ועלי הלמון גראס, תוך כדי ערבוב עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
2.מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר סגור 5 דקות.
3.מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור עד לצינון.
(זה גורם למיצוי מוצלח של טעמי הלמון גראס ללא התחמצנות מיותרת שצובעת את הנוזל בכתום).
4.מוסיפים את האלכוהול, מערבבים היטב ומעבירים דרך מסננת צפופה (או בד גאזה) לבקבוק מעוקר.
טוב לשתייה מידית עדיף לאחר 48 שעות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון