הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים ל-1 ליטר:
2 כוסות מים מינרליים
4 כוסות סוכר לבן
1/2 כוס אספרסו חזק אימפאלה
1.כף אמרטו
1 כף קקאו משובח
1 כוס ברנדי
1 כוס רום
אופן ההכנה
* שמים בסיר את כל החומרים פרט לברנדי לרום ולאמרטו, ומחממים. בוחשים היטב, עד שהסוכר והקקאו נמסים לגמרי.
* מסירים מהאש ומצננים.
* מוסיפים את הברנדי ,הרום והאמרטו ובוחשים היטב.
* מעבירים לבקבוקים מעוקרים.
* שומרים במקום מוצל וקריר. הליקר יישמר היטב מחוץ למקרר לפחות חודשיים.
הצעת הגשה:
בכוס זכוכית גבוהה, ממלאים ½ גובה בליקר, מניחים מעל כף קרם פרש ופולי קפה שבורים.
ניתן להוסיף: ציפורן,הל וקינמון, לתהליך הכנת הליקר או להגשה.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון