חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ליקר קפה שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ליקר קפה שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים ל-1 ליטר:
2 כוסות מים מינרליים
4 כוסות סוכר לבן
1/2 כוס אספרסו חזק אימפאלה
1.כף אמרטו
1 כף קקאו משובח
1 כוס ברנדי
1 כוס רום
אופן ההכנה
* שמים בסיר את כל החומרים פרט לברנדי לרום ולאמרטו, ומחממים. בוחשים היטב, עד שהסוכר והקקאו נמסים לגמרי.
* מסירים מהאש ומצננים.
* מוסיפים את הברנדי ,הרום והאמרטו ובוחשים היטב.
* מעבירים לבקבוקים מעוקרים.
* שומרים במקום מוצל וקריר. הליקר יישמר היטב מחוץ למקרר לפחות חודשיים.
הצעת הגשה:
בכוס זכוכית גבוהה, ממלאים ½ גובה בליקר, מניחים מעל כף קרם פרש ופולי קפה שבורים.
ניתן להוסיף: ציפורן,הל וקינמון, לתהליך הכנת הליקר או להגשה.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון