הוראות הכנה
מרכיבים
1. בצל חתוך לקוביות גדולות
שיני שום פרוסות
גזר חתוך לקוביות גדולות
כ-400-600 גר' דלעת חתוכה לקוביות גדולות
שמן זית להזהבה
ציר ירקות/עוף או אחר
מלח,פלפל לבן גרוס
1/2 - 1 כוס גריסים
אופן ההכנה
מאדים את הבצל והשום בזמן זית על אש נמוכה.
מוסיפים את הדלעת והגזר ומאדים עוד דקה.
מוסיפים את הגריסים לפי הכמות הרצוייה.
מתבלים ומוסיפים ציר עד כיסוי ולא יותר.
מבשלים כ-40 דקות עד שהתבשיל "תופס" את כל הנוזלים.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון