הוראות הכנה
מרכיבים
12 חסילונים
100 מ"ל שמנת מתוקה
קורט קארי
20 גרם גבינת רוקפור
10 גרם גבינת פרמזן
קורט פלפל 4 העונות
200 גרם אורז בר מבושל
פטרוזיליה
2 שיני שום כתושות
3 שיני שום קונפי (שבושלו זמן ארוך בשמן או בשומן)
אופן ההכנה
במחבת לוהטת מקפיצים את אורז הבר עם פלפל, מלח, שמן זית ופטרוזיליה. במחבת נפרדת מקפיצים בשמן זית את החסילונים. מוסיפים את השמנת, הרוקפור, הפרמזן, הקארי, פלפל 4 העונות ומביאים לרתיחה. מרתיחים כדקה וחצי.מצמצמים את הרוטב עם החסילונים במחבת.
בצלחת הגשה מסדרים את אורז הבר, עליו את החסילונים ומעל יוצקים את הרוטב. מקשטים בפטרוזיליה.
מגיש:
מקור: מסעדת אדוארדו - כפי שהתפרסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון