חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לנגופטיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לנגופטיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
12 חסילונים
100 מ"ל שמנת מתוקה
קורט קארי
20 גרם גבינת רוקפור
10 גרם גבינת פרמזן
קורט פלפל 4 העונות
200 גרם אורז בר מבושל
פטרוזיליה
2 שיני שום כתושות
3 שיני שום קונפי (שבושלו זמן ארוך בשמן או בשומן)
אופן ההכנה
במחבת לוהטת מקפיצים את אורז הבר עם פלפל, מלח, שמן זית ופטרוזיליה. במחבת נפרדת מקפיצים בשמן זית את החסילונים. מוסיפים את השמנת, הרוקפור, הפרמזן, הקארי, פלפל 4 העונות ומביאים לרתיחה. מרתיחים כדקה וחצי.מצמצמים את הרוטב עם החסילונים במחבת.
בצלחת הגשה מסדרים את אורז הבר, עליו את החסילונים ומעל יוצקים את הרוטב. מקשטים בפטרוזיליה.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת אדוארדו - כפי שהתפרסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון