הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים
חצי כוס קמח
3 ביצים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
שמן תירס או סויה לטיגון
אופציונלי לאוהבים 1 בצל לבן גדול
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מגררים את תפוחי האדמה במגרדת גסה. סוחטים היטב ומניחים בקערה.
2. מוסיפים לקערה את קמח, מלח, פלפל וביצים. מערבבים.
3. שמים מעט שמן במחבת וכשהוא חם מניחים במחבת כף גדושה מהתערובת,
מועכים מעט לכדי לביבה שטוחה.
4. מטגנים כמה דקות עד שהצד התחתון משחים יפה. הופכים בזהירות ומטגנים גם
מהצד השני.
5. מניחים על נייר סופג.
מגישים עם שמנת חמוצה או עם ריבה.
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון