חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לשון בקר בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפשת מתכונים לבשר לשון
לשון בקר בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפשת מתכונים לבשר לשון
הוראות הכנה
מרכיבים
1 לשון בקר
4 כפיות ממרח קארי אדום
4 גרגרי פלפל אנגלי
2 עלי דפנה
1 בצל חתוך לרבעים
1 בצל פרוס דק
3 שיני שום חצויות
1 שן שום קצוצה דק
3 פלפל צ'ילי חצויים
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
2 כפיות מלח
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים מלח. מכניסים פנימה את הלשון. מוסיפים 2 כפיות ממרח קארי אדום, פלפל אנגלי, שיני שום חצויות, בצל חתוך לרבעים, עלי דפנה ופלפלי צ'ילי חצויים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כך כשעתיים ומדי פעם הופכים את הלשון. לאחר שעתיים מורידים מהאש ומצננים. מקלפים את הלשון ופורסים לפרוסות לא דקות אך גם לא עבות.
מחממים שמן במחבת רחבה. מטגנים את הבצל להזהבה ומוסיפים את השום הקצוץ והצ'ילי הקצוץ. מטגנים קלות ומוסיפים את פרוסות הלשון. לאחר הקפצה קלה ביחד מוסיפים כוס מים ושתי כפיות ממרח קארי אדום. מערבבים היטב ומצמצמים עד שלא נשארים כמעט נוזלים. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון