הוראות הכנה
מרכיבים
לשון בקר
שמן
רסק , או 4-5 עגבניות בשלות ופרוסות
חצי ראש שום בגודל בינוני
כפית כורכום, מלח לפי הטעם האישי,פפריקה מתוקה וחריפה
אגוז מוסקט יכול להוסיף לטעם
אופן ההכנה
את לשון הבקר השלם להרתיח בתוך סיר עם מים ומלח כשעה בערך,
להוציא מהסיר את הלשון לצנן ולקלף את קליפת הלשון.
את הלשון לחתוך לפרוסות ולהניח בצד.
בסיר עם שמן להניח את פרוסות העגבניה או הרסק להוסיף את התבלינים ולהביא לרתיחה
להוסיף את פרוסות הלשון ועוד 2-3 כוסות מים לבשל עוד שעה בערך על להבה נמוכה או עד שהלשון רכה וניתנת לאכילה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון