חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה אלתור שלי לפשטידות הבשר למינהן.
מאפה בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה אלתור שלי לפשטידות הבשר למינהן.
הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר בקר טחון
1 כף שמן זית
מעט רוזמרין קצוץ
מעט תימין
כפית כמון
3 ביצים
2 כפות מים
1בצל גדול חתוך גס
1/2 כפית אבקת מרק עוף
2 שיני שום מעוכות
צרור עלי כוסברה קצוצה
מלח/פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הבשר יחד עם הבצל,שיני השום,אבקת מרק,כוסברה , מפזרים מעט רוזמרין ותימין מעל.
מוסיפים את הביצים,ותיבול המלח פלפל שחור מעט כמון ולשים לעיסה.
פורסים את עיסת הבשר בתבנית עם שמן זית.
טורפים היטב את הביצה הנותרת ויוצקים על הפשטידה.
אופים כחצי שעה.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון