חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה בשר עם תירס ("פסטל די צ'וקלוס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה בשר עם תירס ("פסטל די צ'וקלוס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לתערובת הבשר:
1 ק"ג בשר קצוץ
6 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
1 פלפל אדום טרי, חריף מנוקה וקצוץ
2 עגבניות בשלות קצוצות
50 גרם זיתים ירוקים מגולענים קצוצים גס
100 גרם צימוקים כהים
מלח
פלפל שחור טחון טרי
אחימולידו (תערובת תבלינים ארגנטינאית)
לתערובת התירס:
600 גר' גרגירי תירס מרוסקים
100 גר' (חמאה) או מרגרינה בטעם חמאה
4 ביצים מופרדות
100 גר' סוכר
300 גר' קמח
½1 כפיות אבקת אפיה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1. שמים את השמן במחבת גדולה וכשהוא חם מטגנים בו את הבצל והפלפל עד שהם מתרככים.
מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משחים יפה. מוסיפים את
העגבניות, זיתים, צימוקים, מלח, פלפל ואחימולדו. לבסוף מוסיפים את הסוכר, ומבשלים
יחד תוך ערבוב כדקה נוספת. מעבירים את התערובת לכלי מלבני חסין חום
2. מקציפים את החלבונים לקצף יציב
3. מקציפים את (החמאה) מרגרינה בטעם חמאה והסוכר עד שהתערובת נעשית תפוחה
ובהירה יותר. מוסיפים לתערובת את החלמונים אחד אחד תוך בחישה. מוסיפים את התירס
והקמח, ממליחים ומפלפלים
4. לבסוף מערבבים אל התערובת את החלבונים המוקצפים
5. מסדרים את תערובת התירס על שכבת הבשר ומחליקים עם כף הגשה רטובה
6. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160°c למשך כ-45 דקות
7. חותכים לריבועים ומגישים
8. בתיאבון!
מגיש: סיטרין
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון