הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג' כבד עוף
בצק עלים
מלח
פלפל שחור בגרגירים
בזיליקום
שמן
אופן ההכנה
קוצצים דק את הכבד
מחממים שמן במחבת
כשהשמן מעלה עשן מכניסים את הכבד ומערבבים היטב
כשהכבד מתחיל להסגר מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב
במידה וחסרים נוזלים אפשר להוסיף מעט שמן
חותכים ריבועים מבצק העלים
במרכז כל ריבוע מניחים מעט מהכבד ומהדקים היטב את הקצוות
אופים בחום גבוה/בינוני עד שהבצק מזהיב
ניתן להגיש עם רוטב פטריות סמיך
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון