חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה ממולא בבשר ("צ'יבורקי")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'יבורקי-עוד מאפה נפלא של העדה הגרוזינית. brמומלץ בחום.
מאפה ממולא בבשר ("צ'יבורקי")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'יבורקי-עוד מאפה נפלא של העדה הגרוזינית. brמומלץ בחום.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג קמח לבן מנופה
2-ביצים
¼-כוס שמן קנולה
2-כוסות מים
1-כפית אבקת אפיה
½-כפית מלח
מילוי
----
1-ק"ג בקר טחון
3-בצלים קצוצים דק
3-שיני שום כתושות
1-כפית מלח
½-כפית פלפל שחור טחון
½-כפית פלפל חריף טחון
1-ליטר שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
לצקת שמן, מים בקערה, להוסיף ביצים ומלח, לערבב.
להוסיף בהדרגה קמח ואבקת אפיה ולהתחיל ללוש בצק כ-5 דקות עד שמתקבל בצק חלק (ישאר עודף מקמח) ולכסות במגבת מטבח כחצי שעה.
לקמח משטח עבודה וללוש שוב את הבצק , כ-5 עד- 7 דקות, תוך כדי הוספת הקמח הנותר, (הבצק צריך להיות קשה) לעטוף בניילון נצמד ולשמור שעה במקרר.
בינתיים בקערה נוספת, להוסיף לבשר את הבצל, השום ותבלינים, לערבב היטב כמה דקות ולהניח בצד.
לקמח שוב משטח עבודה וליצור מהבצק נקניק בקוטר של כ6 ס"מ ובעובי של כ3 ס"מ.
לרדד כל חתיכת בצק לעיגול בקוטר של 11-12ס"מ ולהניח במרכז כל עיגול כף גדושה מהמילוי.
לסגור את הבצק על המילוי לחצי סהרון ולהדק היטב.
לחמם בסיר רחב שמן ולטגן את ה"צ'יבורקי" 3 דקות מכל צד (להבה בינונית) עד שהם מזהיבים.
להוציא אותם בכף מחוררת ולהניח על נייר סופג.
לאכול חם.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני ביתי
שתף את המתכון