חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה מתפוחי אדמה - בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה מתפוחי אדמה - בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה
1 כוס חלב
3 ביצים קשות
4 כפות מרגרינה
2 כפות קמח תפוח אדמה
1 גביע שמנת חמוצה
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם.
אופן ההכנה
מבשלים את תפוח האדמה בקליפתו, מקלפים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
פורסים גם את הביצים הקשות
מכינים רוטב לבן – מרגרינה, קמח תפוח אדמה, חלב. להוסיף לרוטב את השמנת.
לשמן תבנית אפיה ולסדר לפי הסדר הבא –
שכבה תפוח אדמה, מעליה ביצים פרוסות
לתבל במלח ופלפל
להמשיך לערוך שכבות כאלו לסירוגין.
יוצקים מלמעלה את הרוטב.
אופים בתנור חם כ- 30 דקות.
מגיש: itayzoro
מקור:
שתף את המתכון