חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה פטריות ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה פטריות ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא פטריות שמפיניון טריות
1 בצל גדול קצוץ היטב
3 שיני שום קצוץ דק
3 כוסות אורז מוזהב מבושל, בטמפרטורת החדר
2 ביצים גדולות
1 גביע גבינת קוטג'
1 כוס שמנת חמוצה
1/2 כפית מלח ים
1/2 כפית פלפל שחור גס
1 / 3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
מעט טרגון טרי, קצוץ
לאורז:
1 כוס אורז חום
2 כפות שמן זית
2כוסות מים
1/2 כפית מלח
להכנת האורז:
בכלי מתאים למיקרו מכניסים את השמן ושאר החומרים ומפעילים ל3 דקות בחם מקסימלי
מוסיפים את האורז ומפעילים שוב ל 3 דקות.
מוציאים מערבבים היטב ומוסיפים פנימה 2 כוסות מים רותחים
מחזירים למיקרו לעוד 10 דקות בחם מקסימלי
מקררים בעוד הכלי נעול 5 דקות פותחים ומערבבים
אופן ההכנה
1.משמנים תבנית אפייה בינונית 10X15 עם מעט שמן זית או חמאה ומניחים בצד.
2.במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה עם שמן זית מטגנים את הפטריות עם המלח. מערבבים כל דקה בערך עד שהפטריות מפרישות נוזל ומבשלים עוד מעט. מוסיפים את הבצל ומבשלים עוד 4 או 5 דקות או עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים את השום, מבשלים עוד דקה ומסירים מהאש. מוסיפים את האורז למחבת ומערבבים היטב.
3.בקערה בינונית להקציף יחד את הביצים, גבינת קוטג', שמנת חמוצה, ומלח.
4.מערבבים את תערובת האורז וגבינת קוטג' ותערובת הפיטריות והבצל
5. מעבירים את התערובת לתבנית האפיה מעל מפזרים גבינת הפרמזן, ומכסים בנייר כסף
6. מכניסים לתנור למשך 30 דקות.
7. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 20 או 30 דקות עד שמזהיב בשוליים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון