הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה בצורת שיבולים או מסולסלים
½ חבילת קוטג'
½ חבילה גבינה לבנה
100 גר גבינה צהובה
50 גרם גבינה בולגרית
30 גרם חמאה
3 ביצים
4 כפות קמח
½ פלפל אדום
½ פלפל כתום
½ פלפל צהוב
חצי פלפל ירוק
3 שיני שום קצוצות
בצל בינוני קצוץ דק
שבבי בצל מטוגן"אסם"
4-5 כפות שמן זית
חופן של עלי בזיליקום קצוץ
חופן של עלי פטרוזילה קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ולאחר-מכן מסננים ומעבירים לקערה.
מחממים שמן במחבת בנוסף שמים את 30 הגרם חמאה ומטגנים את השום והבצל עד השחמה קלה מוסיפים את שאר הירקות מוסיפים את התבלינים ומבשלים כ-5 דקות. מעבירים את הירקות המבושלים לקערה עם הפסטה ומוסיפים את כל הגבינות והביצים ומערבבים את הכל יחד מוסיפים גם את הקמח ומערבבים. מעבירים לתבנית פיירקס ואופים בחום של מעלות כ- 30 דקות בתאבון!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון